Zadnje novice…

Zaščita in Reševanje – ZiR: Z županom občine Žirovnica, gospodom Leopoldom Pogačarjem, sva tudi za leto 2014 podpisala pogodbo o našem sodelovanju v enotah ZiR pri občini Žirovnica. Obveznosti, ki pa iz tega sledijo, pa mislim, da so nam vsem jasne!

Mednarodni dan CZ: Tako kot že nekaj preteklih let, sem se na pismeno povabilo župana g. Leopolda Pogačarja in poveljnika občinskega štaba CZ gospoda Marjana Dobnikarja, kot predstavnik RK Lesce udeležil proslave Mednarodnega dneva (1. marec) CZ v občini Žirovnica. Proslava je bila 3. marca 2014 v Osnovni šoli. Po krajšem uradnem delu, so se tako kot vsako leto tudi letos učenke in učenci Osnovne šole  predstavili s krajšim kulturnim programom, potem pa smo poslušali zelo zanimivo predavanje gorskega reševalca Mihe Gašperina, dr. med., o alpinistični odpravi SMAR Phola 2013 ( Himalaja).

43. Konferenca ZRS: V soboto 15.marca 2014 sva se s Slavkom – S53XX udeležila 43. konference ZRS. Nič kaj pretresljivega se na njej ni zgodilo, niti odločilo. Tako kot po navadi, bo zapisnik (če še ni) objavljen na S50LEA. Moram pa opozoriti vse člane, ki plačujejo kotizacijo ZRS, da bodo nalepke, ki se prilepijo na  izkaznico o plačani letošnji kotizaciji, poslane vse skupaj na klubski naslov. Zato me čez kakšen mesec le pocukajte za rokav, da vam jih bom izročil…                73s  Cveto – S52KT 

 

Leave a Reply