Vaja “POŽAR V NARAVI – JELOVICA 2008”

V soboto, 13.9.2008, smo bili udeleženi pri skupni vaji z imenom POŽAR V NARAVI – JELOVICA 2008, ki jo je organizirala GZOR ( Gasilska zveza občine Radovljica). Poleg trinajstih gasilskih društev občine Radovljica, so se vaje udeležili tudi Gorska reševalna služba Radovljica, Policijska postaja Radovljica, Jamarska reševalna služba, nujna medicinska pomoč reševalne postaje iz Bleda, ter regijski center za obveščanje Kranj.
Poleg udeležencev vaje, so na vaji sodelovali tudi ocenjevalci vaje in sicer regijski gasilski poveljnik Milan Dubravac, predstavnik Inšpektorata RS za varstvo pred naravnimi in drugimi nesrečami Ciril Tomše, vodja izpostave za zaščito in reševanje Kranj Jernej Hudohmet ter član komisije za požare v naravi GZS Darko Muhič iz Postojne.
Menimo, da smo se glede na izjave posameznikov iz vodstva vaje dobro odrezali, vendar…. počakajmo še na uradno oceno vaje.

Več slikovnega gradiva, boste našli na tej strani: http://www.gzveza-radovljica.si/?p=330 , nekaj (Branetovo anteno) pa tudi na tej: http://www.podnart.si/aktualno.php?kaz=1032&vsebina=829&zap=2&nac=novica#

Cveto – S52KT

Leave a Reply