Klubska članarina in kotizacija ZRS za leto 2014

Vsi člani UO radiokluba se strinjamo, da ostane višina letošnje članarine enaka lanskoletni. Tudi način pobiranja ostane enak. Glede na status in dejavnost v klubu so zneski naslednji:

  • član operater   20 Eur
  • družinski član  10 Eur
  • podporni član  10 Eur
  • član invalid       10 Eur

Kotizacija ZRS je tudi ostala nespremenjena:

  • redni član                       40 Eur
  • družinski član                20 Eur
  • član invalid                     10 Eur

Klubsko članarino in kotizacijo ZRS (!) lahko poravnate skupaj v enem znesku, lahko pa tudi en mesec kotizacijo ZRS, drugi mesec pa klubsko članarino, da ne bo naenkrat prevelik izdatek. Poravnate pa ju lahko (čimprej – hi) osebno pri blagajničarki Sergeji – S59SW, ali pa na TRR radiokluba:

Radioklub Lesce

Alpska cesta 58

4248 LESCE 

TRR: SI 070000000485090  Gorenjska banka d.d. Kranj

Več podatkov in napotkov najdete v rubriki ”O KLUBU” podrubrika ”Klubska članarina in kotizacija ZRS” , seveda pa morate zato biti prijavljeni na strani.

V A Ž N O !   Do konca februarja moram javiti seznam (imena) tistih članov, ki plačujejo kotizacijo ZRS in uporabljajo njene storitve (QSL biro itd.), zato mi to čim prej sporočite, lahko po telefonu, elektronski pošti, osebno… vseeeno kako, samo, da sporočite.. NE POZABITE!!   Pa še to: v primeru spremembe E-naslova, št telefona, naslova bivanja, mi prosim v imenu lažjega obveščanja to sporočite !

73 Cveto – S52KT

2 comments

  1. Lepo prosim, če v bodoče pravilno napišeš TRR: SI56 0700 0000 0485 090.
    Ne pa da vsako leto doktoriram, ko iščem kaj je spet to.

    Lep pozdrav.

    1. Bravo, si pa prvi, ki je doktoriral iz tega… kdaj bo fešta? Drugače je bila pa seveda klasika : ”copy – paste”… 73 Cveto

Leave a Reply