Klubska članarina in članarina ZRS za leto 2023

Darko – S57AX me je spomnil – opozoril, da nismo objavili zneska  članarine ZRS in klubske za letošnje leto. Ker smo se člani UO radiokluba dogovorili, da višina članarine ostane enaka kot že kar nekaj let poprej, sem res na to kar malo pozabil.  Enak ostane tudi način pobiranja, torej člani sami poskrbimo, da izpolnimo obveznosti do kluba in ZRS, brez dragega in zamudnega pošiljanja izpolnjenih UPN obrazcev. Glede na status in dejavnost člana so zneski članarine naslednji:

  • član operater   20,- Eur
  • družinski član  10,- Eur
  • podporni član  10,- Eur                                                                                                                                                                                            Članarino – kotizacijo ZRS, pa tisti, ki ste se odločili, da boste koristili njene usluge (QSL biro, CQ ZRS) tako kot že nekaj zadnjih let,  nakažite na klubski TRR. Klub prejeto članarino za ZRS skupaj z imeni in naslovi, v enem znesku nakaže ZRS-ju. Tudi ta je ostala enaka kot že nekaj let in znaša:
  • redni član                                                                   40,- Eur
  • družinski in mlad član – do 18 leta            20,- Eur
  • član invalid                                                               20,- Eur

Klubsko članarino in kotizacijo ZRS lahko poravnaš skupaj v enem znesku, lahko pa tudi en mesec kotizacijo ZRS, drugi mesec pa klubsko članarino, da ne bo naenkrat prevelik izdatek. Seveda stori to čim prej. UPN obrazec pa izpolniš takole:

Radioklub Lesce, Alpska cesta 58, 4248 LESCE 

TRR: SI56 0700 0000 0485 090  Gorenjska banka d. d. Kranj             

v rubriki ”Koda namena” izberite OTHR – Drug namen plačila,

v rubriko ”Namen plačila” vpiši: član. UAR ali (in)  ZRS 2023, pa tudi tvoj klicni znak ni odveč

v rubriko ”Referenca”  vpiši datum vplačila (recimo 15.01.2023) v obliki:  SI 00  15012023

V A Ž N O !  Ker moram čim prej na ZRS poslati seznam imen tistih članov, ki plačujejo kotizacijo ZRS in uporabljajo njene storitve (QSL biro itd.),  mi tvojo odločitev takoj sporoči, lahko po telefonu, elektronski pošti, osebno… vseeno kako, samo, da sporočiš.. NE POZABI!   Pa še to: v primeru spremembe E-naslova, št. telefona, naslova bivanja, me prosim, o tem v imenu lažjega obveščanja obvesti!

73 Cveto – S52KT

Leave a Reply