Kontejner v novih barvah

Naša postojanka na Stolu ima novo barvno obleko. Res, da je trajalo nekaj časa, pa vendar je uspelo.

Lansko leto smo zamenjali manjkajočo slemensko kritino, ki jo je veter skozi leta rahljal in končno odlomil stran. Vsega skupaj je bilo treba 3x obiskati Stol.

Letos pa smo se lotili barvanja. Zadnji krat je bil kontejner prebarvan leta 2000. Barva se je sicer še lepo držala aluminijate podlage, vendar so jo vremenski vplivi že precej odplaknili stran. Najprej smo nanesli dvo-komponentni osnovni sloj za barvne kovine. Po 14 dneh pa še končni sloj (syntol pokrivno enokomponentno barvo). Glede na to, da so objekti v bližini rjave barve, smo se odločili, da bo najbolje, če je še kontejner v enaki barvi. Obisk Stola je bil potreben 2x.

Stroški za barvo (oba sloja) so znašali cca 150€. Slemenska kritina lansko leto pa je stvar donacije. Vse delo in švicanje na goro je slonelo na prostovoljni bazi, kot se za hobi spodobi.

Pri tem projektu smo pomagali: Rok, Tamara, Dejan, Sergeja, Janja, Žiga in Aleš.

PS: Dejan, hvala za pivo 🙂

2 comments

  1. Bravo. Ker nisem uspel sodelovati vas bom ob priliki počastil za to prepotrebno opravilo.

  2. Jože, res sem vesel, da si se spomnil in pohvalil delo naše ekipe, kateri se tudi jaz v imenu kluba in mojem, prisrčno zahvaljujem. Delo je opravila brez kakšne velike priprave, sestankovanja itd… z Alešem, ki je bil pobudnik in vodja akcije, za kar mu gre posebna zahvala, sva enostavno šla v trgovino, nabavila barvo in ostale potrebščine pa ja bilo…. Upam in želim, da bo ta spontana akcija služila kot vzor, da se vse da, če se le hoče in, da bo klub še dolgo deloval, seveda, če bomo vsi družno skrbeli zanj….. Cveto – S52KT

Leave a Reply