Radioamaterski tečaj

Upravni odbor kluba se je odločil, da po nekajletnem zatišju, zopet organizira radioamaterski tečaj, ki bo seveda kronan z izpitom za radioamaterja. Tečaj bo vodil, kot že večkrat doslej, Brane – S51UJ.

  • – tečaj naj bi se predvidoma pričel 14. januarja 2011
  • – trajal bo ca 25 ur, dvakrat tedensko po dve uri
  • – prijave zbiramo do konca leta 2010
  • – po zaključku prijav bomo s prijavljenimi interesenti organizirali skupni sestanek, na katerem se bomo dogovorili za dneve in ure tečaja, tako, da bomo upoštevali želje bodočih tečajnikov in odgovorili na razna vprašanja. Na koncu sestanka bo sledil vpis.
  • – cena tečaja je 25€ in se poravna pri vpisu
  • – po opravljenem tečaju bo sledil seveda izpit. Vsi, ki bodo uspešni, bodo s tem tudi pridobili svoj klicni znak in mednarodno veljaven dokument, CEPT imenovan, s katerim se dovoljuje delo z amaterskimi radijskimi postajami doma in v tujini, seveda po veljavni zakonodaji.

Za vse informacije in prijavo je najbolje, da se oglasiš (radioamaterji se med seboj tikamo) v našem klubskem prostoru vsak petek med 19. in 20. uro, veseli te bomo. V kolikor ne veš kje so naši prostori, pridi do otroškega igrišča v Lescah, nasproti restavracije Center in poglej kam vodijo kabli iz antenskega stolpa, pa nas boš našel.

Seveda pa nam lahko pošlješ E-mail na naš elektronski naslov : info(afna)s59uar.si

Le pridi in prijavi se na tečaj, boš videl, da je to lep in, če malo pobrskaš po naših novicah, ti bo postalo jasno, da tudi human konjiček.

73 de Cveto – S52KT, predsednik UO RK Lesce

Leave a Reply