Radioamaterski tečaj

Upravni odbor kluba se je odločil, da zopet organizira radioamaterski tečaj, ki bo seveda kronan z izpitom za radioamaterja. Tečaj bo vodil, kot že večkrat doslej, Brane – S51UJ.

  • – tečaj naj bi se predvidoma pričel nekje sredi ali proti koncu  februarja 2013
  • – trajal bo ca 25 ur, dvakrat tedensko po dve uri
  • – prijave zbiramo do 10. februarja 2013
  • – po zaključku prijav bomo s prijavljenimi interesenti organizirali skupni sestanek, na katerem se bomo dogovorili za dneve in ure tečaja, tako, da bomo upoštevali želje bodočih tečajnikov in odgovorili na razna vprašanja. V kolikor koga zanima učenje telegrafije, naj to pove. Na koncu sestanka bo sledil vpis.
  • – cena tečaja je 25€ in se poravna pri vpisu
  • – po opravljenem tečaju bo sledil seveda izpit. Vsi, ki bodo uspešni, bodo s tem tudi pridobili svoj klicni znak in mednarodno veljaven dokument, CEPT imenovan, s katerim se dovoljuje delo z amaterskimi radijskimi postajami doma in v tujini, seveda po veljavni zakonodaji.

Za vse informacije in prijavo je najbolje, da se oglasiš (radioamaterji se med seboj tikamo) v našem klubskem prostoru vsak petek med 19. in 20. uro, veseli te bomo. V kolikor ne veš kje so naši prostori, pridi do otroškega igrišča v Lescah, nasproti restavracije Center in poglej kam vodijo kabli iz antenskega stolpa, pa nas boš našel.

Seveda pa nam lahko pošlješ E-mail na naš elektronski naslov : info(afna)s59uar.si

Le pridi in prijavi se na tečaj, boš videl, da je to lep in, če malo pobrskaš po naših novicah, ti bo postalo jasno, da tudi human konjiček.

73 de Cveto – S52KT, predsednik UO RK Lesce

Leave a Reply